Inloopdeuren

 

Inloopdeuren voorzien u van een gigantische hoeveelheid gemak. Ze zijn beschikbaar in allerlei vormen, soorten en maten. Bekijk hieronder ons diverse aanbod en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Neem contact op!

Kanteldeur Rees met ingebouwde loopdeur

Model Rees is de echte klassieker in ons assortiment. Een degelijke solide deur die tegen een stootje kan. Het grote vorodeel van deze deur is de brede loopdeur van 90 cm.

Opties: politiekeurmerk set, elektrische bediening, kleur naar keuze, vensters, en metalen handgrepen.

Easyport

Voor mensen die isolatie en tochtwering op prijs stellen is de Easyport een ideale oplossing. De deur is namelijk voorzien van tochtprofielen rondom. De easyport wordt standaard voorzien van een diepuntsslot op de loopdeur en een tweepuntsvergrendeling op het deurbland zelf, zodat u het de inbrekers extra moeilijk maakt.

Opties: elektrische bediening, kleur naar keuze, vensters, en leverbaar in diverse designs.

Zijwaartse sectionaaldeuren

Deze geïsoleerde garagedeur is heel geschitk voor mensen die geregeld de auto naar binnen rijden, mara ook een loopdeurfunctie op prijs stellen. Het grote voordeel van dit type garagedeur is dat de deur opengeschoven kan worden in iedere gewenste stand. De breedte van de loopdeur is hiermee dus variabel. Het is leverbaar als zowel links- als rechtsschuivende deur. De zijwaartse sectionaaldeur is standaard voorzien van een driepunts vergrendeling.

Opties: RAL-kleur naar keuze, elektrische bdiening en vensters, en leverbaar in diverse designs.

Duoport

De ideale oplossing voor mensen die de auto nooit meer binnen zetten en de garage gebruiken als berging. Heel handig om lopend door naar binnen te gaan met de fiets, de klikobak, de grasmaaier etc.

De deur is voorzien van een isolatie van 45 mmm dik en tevens uitgevoerd met afdichtingsrubbers rondom. De draaivleugel is links of rechts toe te passen.

Opties: RAL-kelur naar keuze, metalen handgrepen, 3-punts slot, politiekeurmerk uitvoering, stormketting, deurvastzetter, en vesters. Leverbaar in 12 verschillende designs.

Sectionaaldeuren met ingebouwde loopdeur

 

Bij deze robuuste deur combineert u de voordelen van een sectionale garagedeur en een loopdeur; hoogwaardige isolatie, tochtwerend, ruimtebesparend, geruisloos, fraai afgewerkt en bijzonder handig in het gebruik. De loopdeur heeft een onderdorpoel van slecht 24 mm hoog en is standaard voorzien van een deurdranger. Indien gewenst is deze deur uit te voeren met het unieke Novoport aandrijfsysteem waarbij het plafond geheel vrijgehouden wordt.

Opties: RAL-kleur naar keuze, Novoport aandrijfsysteem, vensters, en metalen handgrepen.