Interdoors Garagedeuren

 

Waarom Interdoors garagedeuren?

Zekerheid
Als u een nieuwe garagedeur aan gaat schaffen verwacht u zekerheid en wilt u ergens op terug kunnen vallen mocht er na verloop van tijd toch een storing optreden. Omdat wij zo overtuigd zijn van onze kwaliteit verlenen wij 10 jaar fabrieksgarantie op de deuren en 5 jaar op de Novoport aandrijving. Deze garantie termijnen zijn vrij uniek in de garagedeurenwereld. Een zeker gevoel geeft dat.

Veilig
Natuurlijk wilt alleen een uiterst veilig product in uw garage gemonteerd hebben. Wij leveren de deuren voorzien van een politiekeurmerk veilig wonen. Daarnaast zijn al onze garagedeuren CE goedgekeurd. Helaas worden er nog vele elektrische garagedeuren geleverd welke niet aan deze eisen voldoen. We moeten er toch niet aan denken dat er iemand bekneld raakt tussen de bewegende delen van de garagedeur tijdens het openen of sluiten van de deur?

Handig
Bent u op zoek naar de allernieuwste techniek? Kies dan voor het unieke Novoport aandrijfsysteem. Met de Novoport bent u verzekerd van een fluisterstille aandrijving in plaats van een klapperende motor aan het plafond. Tevens blijft het plafond hierbij helemaal vrij van obstakels omdat de aandrijving geïntegreerd is in de deur. Daarnaast is het Novoport systeem standaard voorzien van een binnen drukknop. De Novoport is tevens het meest compacte systeem wat er verkrijgbaar is en heeft geen extra ruimte boven de deur nodig. Daardoor past dit systeem in vrijwel alle garages.

Energie besparing
Bent u de tocht en de kou in uw garage ook zo zat? Als u voor een Interdoors deur kiest bent u verzekerd van een hoge isolatiewaarde, in vele gevallen zelfs meer dan bij dubbel glas. Vergelijkt u de isolatiewaarden van de verschillende merken maar eens. U zal dan ongetwijfeld ontdekken dat niet de dikte van de deur hierin bepalend is, maar vooral het soort schuim wat gebruikt wordt en de intensiviteit hiervan. Bij ons kunt u ook nog kiezen uit goed geïsoleerd in de vorm van onze iso-20 sectionaaldeur en super goed geïsoleerd met de iso-45 deur.

Fraai
Een garagedeur is een op en top blikvanger en beeldbepalend voor het aanzicht van uw woning. De panelen van de deuren worden met de meest moderne vol automatische machine geproduceerd in onze fabrieken in Duitsland waardoor een zeer egaal oppervlak ontstaat zonder oneffenheden. U koopt waarschijnlijk maar één keer in uw leven een nieuwe garagedeur, dan wilt u toch de allermooiste deur die er momenteel te koop is? Vergelijkt u maar rustig de deuren met andere merken.

Service
Als u na velen jaren genot van uw garagedeur onverhoopt een nieuw onderdeel nodig heeft is het wel heel prettig dat deze dan nog te leveren zijn zodat uw deur eventueel gerepareerd kan worden. Wij hebben onderdelen op voorraad van nagenoeg alle deuren die wij de laatste 25 jaar geleverd hebben.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze locatie

van Leeuwenhoekweg 12
3225 LX Hellevoetsluis

Tel: 0181-311165
Mobiel: 06-54218319
Email: info@interdoorsgaragedeuren.nl