Sectionaaldeuren

 

Dit garagedeursysteem is zo ontworpen dat u van het begin af aan meer veiligheid en gemak biedt dan welke handbediende garagedeur dan ook.

Neem contact op!

Sectionaaldeur Horizontaal

De sectionaaldeur is opgebouwd uit horizontale panelen, die bij het openen onder het garagedak wegschuiven. De netto ruimte in de garage wordt op deze manier optimaal benut. 

Directe aandrijving werkelijk geruisloos

De aandrijving wordt binnen uw garage geplaatst, direkt aan de rechter of, naar keuze, aan de linker zijde van de garagedeur. De aandrijving beweegt nagenoeg geruisloos heen en weer over een getande riem en op deze manier opent en sluit de garagedeur.

Ruimtebesparende en efficiënt oplossing

Door deze intelligente en ruimtebesparende oplossing blijft het plafond van uw garag vrij en de volledige doorgangshoogte blijft onbelemmerd ter beschikking. De aandrijving is aangesloten op de besturingskast d.m.v. een spiraalkabel: het is niet nodig om speciaal een extra stopcontact aan het plafond aan te leggen.

Gebruiksvriendelijke elektronische besturing

De besturing is voorzien van binnenverlichting en een verlichte drukknop. De besturing wordt op een gebruiksvriendelijke plaats aan de muur van de garage gemonteerd.

Afstandsbediening

Gemak dienst de mens. Al vanaf een flinke afstand kunt u de garagedeur probleemloos bedienen met de standaard meegeleverde 2-kanaals handzender. Het tweede kanaal kan gebruikt worden voor het schakelen van uw buitenverlichting of voor de bediening van een tweede garagedeur. Het kan nuttig zijn om meerdere handzenders aan te schaffen, bijvoorbeeld voor de tweede auto, als reserve in de tas of om de deur van binnen te bedienen.

Bediening door sleutel of code

Sommige hebben liever een sleutel in de hand, anderen hebben moeite om een code te onthouden. Wanneer u liever een sleutelschakelaar gebruikt, dan is een simpele draai van de sleutel voldoende om de garage te openen of te sluiten. Wanneer u liever met een code werkt, geeft u een unieke 2- tot 6-cijferige code in op een codepaneel aan de buitenkant van de garage. Het codepaneel werkt op batterijen en heeft geen aparte stroomvoorziening nodig. Omdat de werking radiografisch is, is een aansluiting op de besturing ook overbodig.

Zijwaartse Sectionaaldeur

Zijwaartse sectionaaldeur

Dit deurtype heeft alle voordelen van de verticale sectionaaldeur, maar als extra grote voordeel dat de deur heel eenvoudig kan worden gebruikt als ‘loopdeur’. 
De zijwaartse deur heeft geen drempel en is verderlicht te bedienen. Alsof je een gordijn opent of sluit! Dit alles maakt de zijwaartse sectionaaldeur onovertroffen in gebruiksgemak en is daarbij uitermate geschikt voor bewoners die de deur geregeld gebruiken als loopdeur.

De deur wordt gecompleteerd door zaken als standaard driepuntssluiting en vingerklembeveiliging. De panelen zijn leverbaar in woodgraindessin in een verticale profilering emt cassette-indeling of geheel vlak. 
Ook is het mogelijk de deur uit te voeren met houten panelen.

Profileringen

Op de afbeelding hierboven ziet u een garagedeur met een cassette profilering. Op de afbeeldingen hieronder zijn de overige profileringen zichtbaar; horizontaal smal, horizontaal breed, horizontaal vlak en microline.

Keuzemogelijkheden

Op zoek naar meer informatie?

Meer weten over onze sectionaaldeuren? In onze consumentenbrochure vindt u alle mogelijkheden voor onze sectionaaldeuren.