Duoport

Met EasyPort kiest u voor een praktische, comfortabele en betaalbare garagedeur. De EasyPort is de eerste geïsoleerde kanteldeur die leverbaar is met loopdeur tegen een betaalbare prijs. Met een DuoPort heeft u het gemak van een brede doorgang zodat niet uw hele garagedeur geopend wordt als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt. De deurvleugels zijn elk voorzien van 3 degelijke en inbraak-veilige scharnieren.

Neem contact op!

Een Duoport garagedeur: De openslaande garagedeur

Een Duoport garagedeur is garagedeur die bestaat uit twee deuren. Doordat de Duoport garagedeur bestaat uit twee garagedeuren, kunt er dus voor kiezen om een of beide openslaande garagedeuren te openen. Zo heeft u voldoende ruimte om uw auto of andere grote voertuigen door de Duoport garagedeur te rijden, maar hoeft u niet voor uzelf of het binnenzetten van een klein voertuig, zoals uw fiets, de gehele doorgang te openen. In dit laatse geval kunt u simpelweg een van de twee Duoport garagedeuren openen om een doorgang te creëren.

De voordelen van een Duoport garagedeur

Een Duoport garagedeur van Interdoors Garagedeuren heeft vele verschillende voordelen. Benieuwd naar de voordelen van de openslaande garagedeur? Lees dan snel verder.

Gebruiksgemak

Zoals al eerder is aangegeven bestaat de Duoport garagedeur uit twee openslaande deuren, welke een brede doorgang bieden. Door beide deuren te openen verkrijgt een een brede doorgang voor grotere voertuigen, terwijl u door het openen van een van de twee deuren gemakkelijk en snel een opening creëert waar uzelf of een kleine voertuig doorheen past. Tevens openenen de deuren gemakkelijk en soepel.

Isolerende functie en tochtvrij

De Duoport heeft een uitstekende isolerende functie. Dit zorgt er tevens voor dat de Duoport garadeur u een tochtvrije garage oplevert. Dit is zeker handig wanneer u uw garage niet alleen gebruikt voor het stallen van uw voertuigen. De isolerende en tochtvrije functie van de Duoport garagedeur, met het oog op het verduurzamen van uw huis en het verminderen van uw gasverbruik en energieverbruik, maakt de Duoport garagedeur tot de ideale oplossing.

Onderhoudsvriendelijk en sterk

De Duoport garagedeur zijn makellijk te onderhouden. Af en toe een doekje erover heen halen is al voldoende, wat u veel tijd bespaart! Daarnaast zijn de Duoport garagdeuren van Interdoors Garagedeuren erg sterk en kunnen ze tegen een stootje. Met minimaal onderhoud gaan de openslaande garagedeuren dus jaren mee.

Title ×
Facebook