Over ons

Interdoors-garagedeuren is een familie bedrijf dat zich al 20 jaar specialiseert in het verkoop en monteren van garagedeuren  in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een standaard garagedeur, een bedrijfsdeur, openslaande deuren, rolpoorten, of zijwaartse garagedeuren: niets is ons te gek. Zelfs het bouwkundig aanpassen van uw garage of schuur is ons niet vreemd.

Ook voor het automatisch maken van uw bestaande garagedeur, reparatie, onderhoud of schade kunt u ons inschakelen. Voor alle soorten merken garagedeuren b.v. crawford , Hormann , robot ,polynorm, kunt u bij ons terecht.

Daarbij hebben we ook nog een ruim aanbod aan terrasoverkappingen, zonnewering en rolluiken. Wij hebben voor ieders budget wel een oplossing. Kom gerust langs in onze uitgebreide showroom of maak een afspraak voor een offerte op maat bij uw thuis. Vanaf € 1499.- leveren wij al een compleet geïsoleerde, op afstand bedienbare, sectionale deur, met keuze uit 10 standaard kleuren en inclusief montage. En nieuw in ons programma is een vaste pui met of zonder loopdeur voor de garage. Dus als u opzoek bent naar een betrouwbaar bedrijf met goede service dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hopelijk tot snel!

Groetjes, het Interdoors Team!

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 14.00
Woensdag: 10.00 – 14.00
Vrijdag: 10.00 – 14.00
Zaterdag: 10.00- 14.00

Buiten deze tijden op afspraak.

Contact ons

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.
Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.